Hoe kies je het juiste babydekentje?

Geborduurde babydekens zijn een populaire geschenkkeuze voor ouders en aanstaande ouders. Ze zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook jarenlang gekoesterd worden.

Babydekentjes bieden warmte, comfort en geborgenheid aan pasgeborenen. Bovendien kan het inwikkelen van een baby met een deken hem helpen zich veilig te voelen en het gevoel van de baarmoeder na te bootsen.

Er is een ruime keuze tussen verschillende dekentjes afhankelijk van het seizoen. De dekentjes zijn gemaakt van verschillende materialen, die niet alleen super zacht zijn voor je baby maar ook nog eens handig in gebruik. Hieronder de top 3 meest gekozen dekentjes: 

  1. Muslin fringe – Jollein 

Een veel gekozen dekentje is het muslin fringe dekentje van Jollein. Dit dekentje gemaakt van hydrofiele tetrastof, is zacht en vochtabsorberend. Naast een dekentje kan deze multidoek ook gebruiken om mee te nemen naar het strand of zwembad, gemakkelijk om je kindje te verschonen als je onderweg bent, gebruik het om je kindje af te drogen, of als bescherming tegen de zon. Dit is dus een super handig all-around dekentje dat iedereen kan gebruiken.

  1. Basic knit dekentje – Jollein

Dit gebreide dekentje is een ideaal tussenseizoen dekentje of om te combineren met een slaapzakje. Het dekentje kan je zowel gebruiken voor in de wieg als de maxi-cosi en de kinderwagen. Meest gekozen formaat is het wiegdekentje van 75x100cm. Dit dekentje wordt veel gekozen als eerste geboortedekentje om te gebruiken in het ziekenhuis en leuke foto's mee te maken.

 

  1. Basic knit met fleece - Jollein

Lekker warm dekentje voor de winter en herfst. Dit dubbel dekentje met aan één kant superzachte fleece en de andere kant een gebreid dekentje. Makkelijk om overal mee te nemen en je kindje in te wikkelen zodat het zeker geen koud krijgt. Erg mooi om de naam te borduren op de overslag of in het midden! 

 

Geborduurde babydekens zijn een tijdloos en dierbaar cadeau voor ouders en aanstaande ouders. Met een verscheidenheid aan lettertypes en borduurkleuren beschikbaar, kan je zeker niet missen om een uniek en gepersonaliseerd cadeau te geven dat voor jaren gekoesterd zal worden.

Terug naar blog