Refund policy

Retourneren

Het kan helaas voorkomen dat een product u niet bevalt, U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@worldofmina.be . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Let op! Hou er wel rekening mee dat gepersonaliseerde items niet kunnen teruggenomen worden. Alle gepersonaliseerde items worden speciaal voor jou gemaakt, nadat jij een bestelling hebt geplaatst. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Maar moest er toch iets niet volgens wens zijn dan kan u mij altijd contacteren via info@worldofmina.be 

Ons retour-adres: 

World of Mina

Peraltastraat 45 

8000 Brugge

U kan het pakje afgeven in een postpunt in de buurt of bij uw postkantoor ( meer informatie over een postpunt/ postkantoor in de buurt kan u vinden op http://www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt ).

Verkeerde maat? Je kan ruilen door het volgende te doen:

Heb je toch een verkeerde maat gekocht en wil je het product graag ruilen? Meld dit dan even binnen de 14 dagen! Stuur eerst een e-mail naar info@worldofmina.be met daarin de gegevens van het artikel dat u wenst te ruilen. Indien dit op voorraad is zullen we de aanvraag bevestigen en het product met je ruilen.

De verzendkosten van de ruiling zijn voor eigen rekening.